Pārdaugavā pēc pakaļdzīšanās noķer velosipēda zagli • IR.lv

Pārdaugavā pēc pakaļdzīšanās noķer velosipēda zagli

13
Lita Krone, LETA

Jaunietis jau bija paspējis pārkniebt trosīti un ar nozagto velosipēdu meties bēgt

Pārdaugavā otrdienas pēcpusdienā izdevies aizturēt kārtējo velosipēda zagli, atsaucoties uz policijas informāciju, ziņo BNS. Pēc nelielas pakaļdzīšanās zaglis notvēris kāda uzņēmuma apsargs.

Kāds vīrietis otrdienas rītā uz darbu Bauskas ielā aizbraucis ar velosipēdu un darbavietā to pieslēdzis. Pēcpusdienā darbavietas apsargs pamanījis aizdomīgu jaunieti un brīdī, kad apsargs gājis ārā skatīties, kas tad jaunieti interesē, jaunietis jau bija paspējis pārkniebt trosīti un ar nozagto velosipēdu meties bēgt.

Apsargam pēc nelielas pakaļdzīšanās izdevās zagli notvert un nodot policijai. Aizturētais ir dzimis 1987.gadā un bija iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Kopš pavasara Rīgā un Rīgas reģionā aizturēti jau vairāki velosipēdu zagļi, taču precīzu aizturēto skaitu policijā pagaidām nevarēja nosaukt.

Komentāri (13)

atslens 02.09.2010. 12.40

Strādāju tajā biroju ēkā. Apsargs tiešām malacis, bet nu tas zaglis jau arī bija tāds narkošs, pie pašiem apsargu logiem mēģina nozagt riteni.
Riteņa saimnieks arī malacis, nenoslinkoja un aizbrauca uz policiju rakstīt iesniegumu. Būtu vairāk šādu gadījumu..

+9
0
Atbildēt

0

edmunds_miluns 02.09.2010. 13.57

Frāze “bija iepriekš nonācis policijas redzeslokā” ir mana mīļākā. Visi noziedznieki ir bijuši policijas redzeslokā, bet kā turpina izdarīt noziegumus tā turpina. Skaisti.

+8
0
Atbildēt

0

aigars_egle 02.09.2010. 14.52

Katraa auto un katraa 2ritenii savu GPS!

+1
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu