Pūķa savaldīšanas festivāls • IR.lv

Pūķa savaldīšanas festivāls

24
Publicitātes foto

Baltijas labākie kaitbordisti arī šogad tiksies gada lielākajā pasākumā "Samsung Wave Kite Party 2010", informē pasākuma organizētāji.

Jūlija pēdējās nedēļas nogalē no 29.jūlija līdz 1.augustam Ventspils pilsētas pludmalē jau sesto gadu norisināsies plašākā kaitborda entuziastu un profesionāļu kopā sanākšana Baltijā – "Samsung Wave Kite Party 2010". Festivāla ietvaros gaidāmas sacensības, semināri, kā arī vasarīgas pludmales ballītes, kurās dalībniekus tropiskā ritmā iešūpos "Samsung Wave Kite Party 2010" īpašie viesi.

"Samsung Wave Kite Party 2010" programmā ietilpst sacensības vairākās disciplīnās, semināri un atpūta pludmalē, kas kopā veidos grandiozu pasākumu trīs dienu garumā. Arī šogad tiek prognozēts liels dalībnieku skaits gan kaitborda paraugdemonstrējumu disciplīnās, gan citās "Samsung Wave Kite Party 2010" aktivitātēs. Visi pasākumi šogad norisināsies Ventspils pludmalē – gan mācības, gan sacensības, kā arī īpašā noslēguma balle ar uzvarētāju apbalvošanu sestdienas vakarā – "Samsung Wave Beach Party".

Sportistiem, kuri ieradīsies mēroties spēkiem ar pārējiem, būs iespēja savas prasmes izrādīt "Burusports Kiteboarding Cup" sacensībās divu dienu garumā. Labākie Baltijas kaitbordisti tiks noskaidroti četrās disciplīnās gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē – Freestyle, Marathon, Wave riding unKiteloop. Šogad sacensību uzvarētājus gaida īpašas, vērtīgas, sponsoru sarūpētas balvas.

"Samsung Wave Kite Party 2010" organizatori sagaida, ka pasākumā piedalīsies ne tikai pieredzējuši un profesionāli kaiteri, bet laipni aicina pievienoties arī tos, kas tikai nesen izlēmuši, ka vēlas izmēģināt spēkus pūķa savaldīšanā. Šī sporta veida iesācējiem ceturtdien, 29.jūlijā, un piektdien, 30.jūlijā, būs īpaši kaitborda iesācēju semināri. Tajā apvienotas gan teorētiskas, gan praktiskas nodarbības, lai dalībnieki daudzpusēji apgūtu kaitošanas māku – no kaita vēstures un drošības pamatiem, līdz pat prasmīgai pūķa vadīšanai ūdenī. Seminārus vadīs vieni no Latvijas pieredzes bagātākajiem kaitborda instruktoriem.

Trīs pludmalē pavadītu dienu kulminācija ar labāko sacensību dalībnieku apbalvošanu būs sestdienas vakarā, īpašajā "Samsung Wave Beach Party", kurā gaidīti tiek gan dalībnieki, gan sacensību skatītāji, kā arī pilsētas viesi. 

"Samsung Wave Kite Party 2010" sacensībām, semināriem un vakara pasākumiem dalībnieki var pieteikties, kā arī iegūt plašu informāciju par iepriekšējo gadu Kite Party norisēm, ilggadējā pasākuma mājas lapā www.kiteparty.lv.

"Samsung Wave Kite Party 2010" programma: www.kiteparty.lv

 

Komentāri (24)

ilmisimo 28.07.2010. 09.02

Ak, ja vēl zaļā puķa savaldīšanas svētkus kāds sarīkuotu…………..ak,ak..

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu