Dubļu futbols Ikšķilē • IR.lv

Dubļu futbols Ikšķilē

28
AFP/LETA

Trešdien, 7.jūlijā, Ikšķiles pludmalē pirmo reizi Latvijā tiks rīkotas futbola sacensības dubļos, ziņo LETA.

Katru gadu Rīgas hidroelektrostacijas (HES) ūdenskrātuvē pazemina ūdens līmeni, atsedzot ievērojamus laukumus Daugavas gultnē, un šogad tiek plānots šo defektu padarīt par efektu, šajās teritorijās izveidojot vairākus dubļu futbola laukumus, radot jaunu atraktīvu tradīciju.

Pasaulē, piemēram, Vācijā un Somijā, jau ir populāri vairāki līdzīgi turnīri, kas pulcē ievērojamu dalībnieku skaitu.

Sporta un izklaides pasākumu biedrība "Par stipru Latviju" aicina ikvienu Latvijas uzņēmumu, organizāciju vai draugu grupu piedalīties pirmajās Latvijas dubļu spēlēs, kuras notiks Ikšķilē, Daugavā pie Meinarta salas.

Lai piedalītos dubļu futbolā, jāizveido komanda, kurā jāpiesaka pieci līdz septiņi dalībnieki. Katrā komandā ir jāiekļauj vismaz viena daiļā dzimuma pārstāve. Viņai būs jāpiedalās turnīra atklāšanas un noslēguma parādēs, kā arī īpašās komandu mūzu aktivitātēs spēļu starplaikos. Dalības maksa turnīrā ir 30 lati komandai.

Pasākuma rīkotāji būs padomājuši arī par skatītājiem un līdzjutējiem, kuriem būs iespēja piedalīties dažādos jautros konkursos.

Par pasākuma gaisotni, konkursiem, spēlēm un rotaļām rūpēsies Kaspars Upacieris jeb Ufo.

Futbola spēles norisināsies uz 14 metru reiz 22 metru laukumiem, katrā komandā laukumā drīkstēs atrasties pieci spēlētāji, ieskaitot vārtsargu, spēles laiks būs divas reizes pa astoņām minūtēm.

Ar plašāku pasākuma aprakstu un nolikumu interesenti var iepazīties mājaslapā "www.parstipru.lv", kur atrodama arī pieteikuma anketa.

Sacensības notiks Ikšķiles 825 gadu jubilejas svētku laikā.

.

Komentāri (28)

nikolajs0305 06.07.2010. 11.07

unikāli propogandas manevri no Izraēlas puses. kopumā neviens nekad tā arī neuzzinās, kuram taisnība. lai gan intuīcija liek domāt par to, ka jaunā Izraēlas ārpolitikas stratēģija ir un paliek vērsta konflikta tikai šķietamā risināšanā.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu