Šrekam nāksies pasvīst • IR.lv

Šrekam nāksies pasvīst

31

Animācijas filma “Šreks: ilgi un laimīgi” Rīgā no 4. jūnija, bet īpašie seansi jau šo svētdien, 30. maijā.

Kinoteātris "Cinamon" svētdien, 30.maijā skatītājiem piedāvās īpašus animācijas filmas "Šreks: ilgi un laimīgi" seansus, ziņo aģentūra LETA.

Kinoteātrī "Cinamon" 30.maijā būs četri seansi – plkst.13 un plkst.15.15 būs skatāma latviešu valodā dublētā animācijas filmas versija, bet plkst.12.30 un plkst.14.45 būs skatāma animācijas filma, kas dublēta krievu valodā.

Trīs nedēļas nogalēs, sākot jau ar 30.maiju, bērni varēs ne vien dzīvot līdzi Šreka gaitām animācijas filmās, bet arī kinoteātrī izpriecāties rotaļās ar Šreku, piedalīties veiklības stafetēs un izpaust savas radošās dotības zīmēšanas stūrītī.

"Šreks: ilgi un laimīgi" ir jau trešā filma par cilvēkēdāju Šreku. Kas gaida milzi cilvēkēdāju pēc tam, kad tas uzveicis ļaunu pūķi, atbrīvojis skaistu princesi un izglābis sievas ģimenes pārvaldīto karaļvalsti? Tā vietā, lai kā agrāk biedētu ciema iedzīvotājus, Šreks tagad negribīgi sniedz autogrāfus uz dakšām. Ilgās pēc vecajiem labajiem laikiem, kad viņš jutās kā īsts cilvēkēdājs, Šreks noslēdz vienošanos ar viltīgo un blēdīgo Rumpelrūķi un attopas ačgārnā un greizā Tāltālajā. Lai glābtu draugus, atjaunotu kārtību savā pasaulē un atgūtu savu īsto un vienīgo mīļoto Fionu, Šrekam nāksies krietni pasvīst.

 

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu