Brīdina par krāpniekiem uz autoceļiem • IR.lv

Brīdina par krāpniekiem uz autoceļiem

22
Kaspars Krafts, F64

Ar viltu apturētiem garāmbraucējiem mēģina pārdot neīstas zeltlietas

Sestdien uz Latvijas autoceļiem reģistrēti divi gadījumi, kad ar viltu apturētiem autovadītājiem  ārzemnieki pārdevuši viltotus zelta juvelierizstrādājumus, vēstī aģentūra LETA. Par notikušo policijā saņemti iesniegumi par krāpšanu.

Abi gadījumi notikuši uz Tallinas šosejas pie Ķekavas apļa, stāsta Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa. Ceļa malā stāvējušas automašīnas, kuru vadītāji prasījuši garāmbraucošajiem palīdzību. Viņi autovadītājiem stāstījuši, ka salūzusi automašīna un jānopērk detaļas remontam. Tā kā viņiem it kā neesot naudas, viņi piedāvājuši garāmbraucošajiem nopirkt no viņiem zelta juvelierizstrādājumus par zemāku cenu.

Pēc pārbaudes konstatēts, ka visi nopirktie juvelierizstrādājumi ir viltoti.

Krāpnieki braukuši divās "Audi" markas automašīnās, kā arī ar "BMW" un pagaidām neidentificētu apvidus automašīnu, kurām bijušas Bulgārijas vai Rumānijas valsts numura zīmes. Līdzīgas automašīnas bija redzētas arī uz autoceļiem Limbažu novadā.

Policija brīdina autovadītājus uzmanīties, lai nekļūtu par krāpnieku upuriem.

Komentāri (22)

Aivars Krauklis 30.05.2010. 06.04

Tā sauktajiem krāpniekiem ir raksturīgs izskats ar dažām pa gabalu pamanāmām pazīmēm, ko pieminēt demokrātiskā valstī nav brīv. Uzreiz iecels par rasistu, fašistu un vispār par politnekorektu tumsoni, un pareizi vien būs. Esmu kaut kur dzirdējis, ka daži no zināmās tautas esot pat gandrīz godīgi, Eiropeiskā kultūra tak jāievēro.
No otras puses – ja ar smadzenēm apgādāts indivīds pērk zeltlietas ceļmalā no tādiem (vai ielaižas jebkurā citā darījumā ar līdzīgiem „ārzemniekiem”), tad neviena policija viņu nenosargās. Un nevajag.

+2
0
Atbildēt

0

kenzoo 29.05.2010. 18.18

“Abi gadījumi notikuši uz Tallinas šosejas pie Ķekavas apļa” – WTF??? Līdz šim man šķita, ka Ķekava ir uz Bauskas šosejas un aplis ir pie apvedceļa… Vai tagad kāds aplis arī pa ceļam uz ainažiem nosaukts par Ķekavas apli?

+3
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu