Aculiecinieka foto: krītošs koks bojā trīs auto • IR.lv

Aculiecinieka foto: krītošs koks bojā trīs auto

39
Aculiecinieka foto

Rīgā centrā pie valdības mājas nogāzies koks, bojātas trīs automašīnas

Ceturtdienas pēcpusdienā Tērbatas ielā netālu no Ministru kabineta ēkas nogāzies koks, Ir.lv informēja negadījuma aculiecinieki. Kā Ir.lv noskaidroja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, krītošais koks bojājis trīs automašīnas, cilvēki nav cietuši.

Kā novēroja LETA, vienai no automašīnām – "Volvo" – zari nodarījuši nopietnus bojājumus, jo ielocīts jumts un saplaisājis priekšējais stikls, savukārt "Audi" un "Škoda" markas automašīnas koka zari vien noskrāpējuši. LETA arī ziņo, ka nolūzusī liepa iekšpusē bija stipri satrunējusi.

Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis Ir.lv sacīja, ka saskaņā ar normatīvajiem aktiem atbildību par kokiem un to stāvokli uzņemas teritorijas īpašnieks vai apsaimniekotājs, un pēc sākotnējās informācijas šī nav pašvaldības uzņēmuma Rīgas dārzu un parku teritorija. Ministru kabinetā LETA gan apgalvots, ka visus kokus ap Ministru kabineta ēku apsaimnieko Rīgas dārzi un parki.

Komentāri (39)

Aivars Krauklis 27.05.2010. 18.26

Vides aktīvistu rīcībā ir neapstrīdama (kā vienmēr zaļajiem) informācija – koku zemiski izprovocēja, lai safabricētu ieganstu citu, it kā vecu, koku noziedzīgai iznīcināšanai.

+3
0
Atbildēt

1

Imants 27.05.2010. 17.50

Beidzot dzīvē piepildījās teiciens – nezāģē zaru, uz kura pats sēdi?

+3
-2
Atbildēt

0

uknowpatns 27.05.2010. 17.44

Sabotāža!

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu