Ušakovs: Bemhens amatā paliks • IR.lv

Ušakovs: Bemhens amatā paliks

9
Raitis Plauks, F64

Lai sakārtotu Rīgas satiksmi, mēs izmantosim Bemhena pakalpojumus, saka Rīgas mērs Nils Ušakovs

"Es neesmu apmierināts ar to, kas notiek uzņēmumā, bet Bemhena pieredze tagad ir vajadzīga, lai sakārtotu uzņēmumu," Rīgas mēra Nila Ušakova (SC) teikto pirmdienas rītā intervijā LNT citē BNS.

No viņa teiktā gan bija noprotams, ka tuvākajās dienās varētu notikt izmaiņas uzņēmuma vadībā, tomēr tas neskars Bemhenu. "Rīgas satiksmē ir pietiekoši komplicēts mantojums un ir nepieciešams laiks, lai to sakārtotu. Lai to sakārtotu, mēs izmantosim Bemhena pakalpojumus," uzsvēra Ušakovs.

Esam jau vēstujuši par vairākkārtējiem incidentiem Rīgas sabiedriskajā transportā, kuros iesaistīt pasažieri un kontrolieri.

Piektdienas naktī šādā incidentā cietuši gan kontroles dienesta darbinieki, kas iesaistījušies konfliktā ar kādu jauniešu grupu, liecina LETA arhīvs. LETA arī izplatīja aculiecinieka video, kurā redzams, kā kontrolieri ar kājām spārda kādu jaunieti. Rīgas satiksme ir uzsvērusi, ka konfliktu nav izraisījuši kontrolieri, notikušo izmeklē gan policija, gan pats uzņēmums.

Komentāri (9)

disassociative 17.05.2010. 10.47

Protams, ka paliks. Tikai ne jau pieredzes dēļ. Jautājums – kāpēc? Un patiesībā atbilde vienmēr ir jāmeklē uz pavisam citu jautājumu – kam tas ir izdevīgi?

+5
0
Atbildēt

0

austrisv 17.05.2010. 13.06

To laikam tagad sauc par sistēmas sakārtošanu(kukuļošanu)! Manuprāt, Benhens tiek saudzēts tikai šī iemesla dēļ, jo agrāk caur viņu, kā izskatās,bija Mercedess pirkšana un kukuļošana, tagad droši vien zemasgrīdas tramvaju pirkšana, gan jau arī tur ir kādas aizkulišu rebes, ja jau tie tramvaji tik dārgi. Tā sakot Benhenam šajā ziņā ir zināmas iestrādes un gan jau abi mēri vienā personā: Šlesakovs vēlas ātri kļūt miljonāris- tie, kuri vēl nav paguvuši! Tā sakot nebijuši pie siles!

+4
0
Atbildēt

1

    astra_ozo > austrisv 17.05.2010. 15.08

    Vienīgā problēma – ja noņems Bemhenu, ko liks viņa vietā pašreizējie Rīgas ‘saimnieki’? Ne jau labu speciālistu, bet kādu Slesera vai Ušakova šofera dēlu… vai tēvu… Varbūt tādu, kas latviski knapi spēj parunāt. Pilnīgi iespējams.

    0
    0
    Atbildēt

    0

silvija_vitina 17.05.2010. 11.55

Man, savukārt, ir jautājums Ušakovam: Cik gadus Bemhens ir RS vadītājs un no kura gadsimta ir “smagais mantojums”, uz kuru Ušakovs atsaucas.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu