Nākamnedēļ dažviet pat +25 grādus silts • IR.lv

Nākamnedēļ dažviet pat +25 grādus silts

33
Saulis Žiūra, F64

Nākamajā nedēļā sinoptiķi sola siltu laiku, tomēr nedēļās nogalē kļūs vēsāks un biežāk līs

Lai arī jau svētdien un pirmdien laiks Latvijā kļūs vēsāks nekā sestdien, kopumā laiks nākamajā nedēļa tomēr saglabāsies silts, atsaucoties uz sinoptiķu prognozēm, vēsta BNS.

Pirmdiena dienā gaiss iesils līdz +14..+19 grādiem, rietumos par dažiem grādiem vēsāks. Pārsvarā būs saulains, taču vietām, visticamāk, Kurzemē iespējams neliels lietus.

No otrdienas kļūs arvien siltāks un gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem, dažas dienas austrumos pat +25..+26 grādi, savukārt Kurzemē būs nedaudz vēsāks – ap +14..+17 grādiem. Dienas būs lielākoties saulainas, bet ikdienu kaut kur Latvijā gaidāms arī īslaicīgs lietus ar pērkona negaisu.

Nedēļas nogalē laiks kļūs vēsāks un biežāk līs. Nedēļas sākumā valdošie būs lēni austrumu un dienvidu puses vēji, nedēļas otrajā pusē tie nedaudz pastiprināsies, bet brīvdienās iegriezīsies vairāk no dienvidrietumu, rietumu puses.

Komentāri (33)

austrisv 08.05.2010. 22.35

Nredzu nekādu jauku un saulainu laiku, jo tas trakais pērkona negaiss un lietus jau pavisam piegriezies. kad tas lietus vienreiz beigsies?

0
0
Atbildēt

0

ievuliitis 08.05.2010. 18.32

Viena iepriecinoša ziņa šodien:)

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu