TP un SC sākuši saskaņot darbu opozīcijā • IR.lv

TP un SC sākuši saskaņot darbu opozīcijā

48
Ieva Čīka, LETA
Indra Sprance

Urbanovičs un Šķēle noliedz, ka partijas būtu vienojušās arī par Maizīša balsojumu

Tautas partijas (TP) priekšsēdētājs Andris Šķēle un apvienības “Saskaņas centrs” (SC)  Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs sākuši saskaņot partiju pozīcijas parlamenta darbā, Ir.lv apstiprināja Urbanovičs un Šķēles pārstāvis Romāns Meļņiks.

Kā skaidroja Urbanovičs, jau trešo nedēļu pēc kārtas, arī šo pirmdien, Šķēle tiekās ar SC, lai pārrunātu parlamenta darba kārtību. Šonedēļ abas partijas bijušas vienisprātis par akcīzes nodokļa jautājumiem, SC arī aicinājusi TP nekavēties ar likumdošanas iniciatīvām, kas paredzētu nākamā gada budžeta sagatavošanu vēl līdz vēlēšanām.

Tikšanās notiekot pie Saeimas sekretāra biedra Andreja Klementjeva, jo tur  “plašāks kabinets”.

Vaicāts, kādēļ vispār notiek šādas tikšanās, Urbanovičs atbildēja: “Mēs gribam būt efektīvi.” Pēc viņa teiktā, SC iepriekš biežāk ticies arī ar “Jaunā laika” politiķiem, taču kopš koalīcija sākusi runāt ar LPP/LC tas notiekot retāk.

“Ja pozīcija saskaņo savus viedokļis, tad arī opozīcija to var darīt,” savukārt sacīja Meļņiks.

Urbanovičs noliedza, ka abas partijas būtu saskaņojušas pozīcijas arī ģenerālprokurora balsojumā. To, ka šādas vienošanās nav bijis, uzsvēra arī Šķēles runasvīrs Meļņiks.

Komentāri (48)

guntis_anita 19.04.2010. 18.36

SC jau pēc sava nosaukuma visu laiku savu darbību saskaņoja, parasti ar Kremli. Savukārt LV ”kretinizācijas krusttēvam”šobrīd ir vienalga ar ko ”saskaņoties”, lai tikai vieta pie siles arī pēc oktobra būtu nodrošināta.

+18
0
Atbildēt

0

::Vai cis :: 19.04.2010. 19.35

Te nu mēs esam pie tulpju audzēšanas pirmavotiem. Man grūti iedomāties cilvēku Latvijā, kas būtu vēl atbaidošāks par Andri Šķēli, un grupējumu, kas būtu vēl pretīgāks par “tautas” partiju.

+18
-1
Atbildēt

4

    ::Vai cis :: > ::Vai cis :: 20.04.2010. 11.35

    Tām vajadzībām, kurām Andrītis izmanto bērnus, viņi var būt arī neskoloti

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    lolita_valta > ::Vai cis :: 19.04.2010. 21.18

    Jā pilnīgi piekrītu! Man ļoti patika Andrīša lozungs:”Lai divi strādājošie var izskolot trīs bērnus!” Kāds jauks sakāmvārds!

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    Bebrs > ::Vai cis :: 20.04.2010. 08.54

    Kā bijušais tulpju (narcišu, gladiolu) audzētājs lūdzu nesaistīt mani ar klozetpodu “atmazgātājiem”-tas man ir apvainojums. Visā citā, ko rakstiet, pievienojos.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

    Inese Birzniece > ::Vai cis :: 19.04.2010. 22.05

    Uz “atbaidošākā” godu var predendēt arī otrs Jūrmalgeitas personāžs – nejaušais Norvēģijas konsulāta durvju virinātājs, kā arī “netīši no logiem krītošo” krusttēvs.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

austrisv 19.04.2010. 18.42

Urbanovič, beidz vienreiz melot, jo Tev jau sejā ierakstīts, ka Tu runā vienu, bet dari kaut ko citu! Nu nevajag melot tautai, ka SC atbalstīs valdību valstij svarīgos lēmumos! Meļi nožēlojamie! Muļķi, kas jums vēl tic, bet tomēr ir jau vēl tādi !

+16
-1
Atbildēt

1

    oskaar > austrisv 14.07.2010. 01.11

    Nu- es arī neticu Urbanovičam. Bet nevajag tomēr tos ļaudis, kuri viņam tic, apsaukāt par muļķiem. Ne jau visi ikdienā seko līdzi politiskajai virtuvei.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu