Zēns, kurš zināja par daudz • IR.lv

Zēns, kurš zināja par daudz

34
http://www.mikasounds.com
Pauls Bankovskis

Šodien sākas biļešu iepriekšpārdošana uz Rīgā 2. augustā “Arēnas Rīga” amfiteātrī paredzēto britu mūziķa Mikas jeb Maikla Holbroka Penimena jaunākā koncertu, ziņo koncertaģentūras “Positivus Music” direktors Ģirts Majors.

Stāvvietu biļetes sākumā maksās 19 latus, bet sēdvietu biļetes būs pieejams, sākot no 24 līdz 34 latiem.

 

Visiem "Positivus" festivāla biļešu īpašniekiem tikai šodien pirmās 500 stāvvietas būs iespēja iegādāties par 12 latiem. Tāpat būs iespēja iegādāties biļeti gan uz "Positivus" festivālu, gan Mikas koncertu. Biļetes tiks tirgotas “Biļešu servisa” kasēs.

“Mika ir viens no retajiem popmūziķiem, kura karjera ir ievērojami atšķirīga salīdzinājumā ar ierastajām popmūzikas pasaules zvaigznēm. Viņam nav klasiski radīts popmūziķa tēls, bet viņam piemīt spēcīga pašizpausme. Viņš pats ir savu dziesmu autors un veiksmīgi pierāda veco un gandrīz jau aizmirsto patiesību popmūzikā – individualitāti.” koncerta rīkotāji norādījuši aģentūrai LETA.

“Mika mācījies dziedāt pie profesionālas krievu operas mākslinieces, un 2006.gada beigās viņš piedzīvoja savu pirmo uzstāšanos radio un televīzijā, bet jau nākamā gada janvārī tika izdots viņa pirmais singls "Grace Kelly", kuru pārdeva vairāk nekā trīs miljonos eksemplāru, bet debijas albumu "Life In Cartoon Motion" – piecos miljonos kopiju.

Pagājušajā gadā iznāca Mikas otrais albums "The Boy Who Knew Too Much", kura singli "We are Golden" un "Rain" ir labi zināmi arī klausītājiem Latvijā.”

 

Komentāri (34)

ance 17.04.2010. 01.22

Labas bildes;)

0
0
Atbildēt

0

sleiers_juris 16.04.2010. 02.02

taadas gejiskas izpausmes challiitim

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu