LSDSP atbalsta jaunās apvienības veidošanu • IR.lv

LSDSP atbalsta jaunās apvienības veidošanu

9
Evija Trifanova, LETA

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija nobalsojusi par sociāldemokrātiskas politiskas apvienības "Solidaritāte" veidošanu un partijas līdzdalību tajā 10.Saeimas vēlēšanās.

"Sociāldemokrātiem vieniem pašiem ne cilvēku resursu, ne līdzekļu nākamās Saeimas vēlēšanām var nepietikt," kongresā sacīja LSDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs, vēsta LETA.

Jaunā politiskā apvienība gatavojas startēt 10.Saeimas vēlēšanās ar kopīgu deputātu kandidātu sarakstu.

"Solidaritātē" plāno apvienoties LSDSP, Valda Lauska vadītā Sociālā taisnīguma partija un Guntara Krasta vadītā "Libertas.lv", kurā ietilpst partija "Mūsu zeme", "Latvijas atmoda" (agrākā Pensionāru un senioru partija), kā arī Agra Sūnas vadītā "Latvijas kustība Solidaritāte".

Komentāri (9)

Evija 10.04.2010. 23.13

Mūsu sociķi, tā ir anegdote :) Lai nesašķeltos starp Vienotību un SC, viņi gatavojoties vēlēšanām, veido apvienību ar sīkpartijām, no kurām neviena netiks Saeimā :) Vai viņi paši sev spēj atbildēt, kas viņi ir? :))

+3
-1
Atbildēt

0

raimonds02 01.07.2010. 06.14

liberastas.lv un razbudka.

0
0
Atbildēt

0

daina_tabuna 12.04.2010. 11.55

Krasts malacis. EP vēlēšanās jau izgāzās. Vienīgais, kas mācās no kļūdām, nevis spītīgi cenšas pierādīt, ka var viens kaut ko panākt. Vienīgais, kas visā šajā mulsina- koķetēšana ar vārdu “solidaritāte”.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu