Jaunais žurnāls Ir iznāks papildus tirāžā • IR.lv

Jaunais žurnāls Ir iznāks papildus tirāžā

49
Indra Sprance

Žurnāls jau pirmajā dienā kļuvis par abonētāko izdevumu Abonēšanas centrā Diena, to rāda mājaslapā abone.lv redzamais TOP 10, kas apkopo mēneša laikā veiktos pasūtijumus, informēja abonēšanas centrā.

Lasītāji ceturtdien informēja redakciju, ka daudzās tirdzniecības vietās žurnāls jau dienas pirmajā pusē bija izpārdots. Izdevniecība ir pieņēmusi lēmumu izlaist papildus tirāžu un žurnāli būs atkal pārdošanā sestdien.

Žurnāla pirmajā numurā atrodams stāsts par mūziķi Renāru Kauperu, kas ar domubiedriem turpina Imanta Ziedoņa leģendārās Koka grupas tradīcijas – apbraukā Latviju ar grābekli un lāpstu rokā un uz mazām, bet būtiskām iniciatīvām aicina arī citus. Tāpat jaunajā žurnālā lasāms pārsteidzošs pētījums par Rīgas ūdeni, kā arī intervija ar “Rīgas Dinamo” galveno treneri Jūliusu Šupleru un daudzi citi raksti.

Žurnāls iznāks reizi nedēļā – ceturtdienās, drukātā un elektroniskā formātā. Izdevums maksās 70 santīmu, savukārt mēneša abonementa cena būs Ls 2,98.

Savukārt inovatīvais sarunu terminālis ir.lv piedāvās vidi, kur ne tikai uzzināt pašus svarīgākos jaunumus līdz ar pazīstamo žurnālistu komentāriem, bet arī apmainīties viedokļiem – uzklausīt un izteikties. Lasītāji varēs tieši sazināties ar visiem rakstu autoriem, saviem domubiedriem un citiem ir.lv apmeklētājiem.

Ir izdod a/s “Cits medijs”. Medija īpašnieki ir vairāki uzņēmēji un medija darbinieki.

Vairāk informācijas par jauno žurnālu, sarunu termināli un izdevniecību var atrast sadaļā Par ir.lv

Komentāri (49)

kains 07.04.2010. 22.46

Lapa ir ļoti labi nostrādāta, cerams arī žurnāls būs tāds pats! :) Nu tad ko… lai labi IR! :)

+8
-1
Atbildēt

0

Māris Diņģelis 09.04.2010. 09.56

Te mazs video no mūsu atklāšanas pasākuma trešdien Spīķeros. Bija daudz jauku cilvēku un maz gaisa, labi, ka ne otrādi :) Man ļoti patika Ziedoņa citāts par “Ir”.

Vēl par abonēšanu – daudzi jautā, kur un kā? Drīz arī pie mums, pašlaik ACD un LP:

http://abone.lv/abonesana/prod/nedelas_laikraksti/ir/

http://pasts.lv/abone/lv/latvijas_preses_izdevumi/zurnali/2432/2010_gads/

Un te nu arī video
http://www.vimeo.com/10787323

+5
0
Atbildēt

0

andrisskrastins 08.04.2010. 19.29

Apsveicu gan ar saturīgo žurnālu, gan ar portāla palaišanu. Noteikti jūs abonēšu un centīšos aktīvi komentēt šeit. Ceru uz daudzām interesantām, citu žurnālistu neskartām tēmām – piemēram autortiesības, e-pārvalde – kā arī labu humoru un paškritiku caur smaidu. Lai izdodas!

+6
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu